Luotto

Luotto ilman Vakuuksia ja Takaajia

Get Capital Oy:n myöntämä luotto on sopiva juuri sinulle kun iskee tarve pienemmälle tai isommalle investoinnille. Voit nostaa luottoa tilille 2 100 euron luottorajalla. Luotto on jatkuvaa luottoa jonka voitte irtisanoa halutessanne. Sinulle ei kerry luotosta kuluja mikäli et luottoa käytä. Maksat siis kuluja vain nostetuista lainoista et käyttämättömästä pääomasta. Nosto luotolta onnistuu näppärästi tekstiviestillä tai kirjautumalla omille sivuille. Omille sivuille pääsette kirjautumaan omilla nettipankkitunnuksilla lainan haun jälkeen.

Luotosta saatte kuukausittaisen laskun joko sähköpostiinne tai kirjeitse kotiin. Lainanhaku vaiheessa voitte itse päättää laskutuksenne muodon sekä laskutuspäivänne. Maksatte luottoa kuukausittain joko laskulle ilmoitetun minimilyhennyksen verran tai vaihtoehtoisesti voitte maksaa enemmän tai jopa koko avoimen pääoman pois. Luoton minimilyhennys on vähintään 100 – 300 euroa riippuen luoton pääoman ja kulujen määrästä.

Tarkemman erittelyn takaisinmaksusta pääsette näkemään lainaehdoistamme joko sivuston ylälaidasta tai painamalla tästä.

Luoton hakeminen:

•  Luottoa voit hakea jos olet iältäsi vähintään 21–vuotias
•  Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä
•  Sinulla on säännölliset tulot

Luoton hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Saatte lainapäätöksen muutamissa minuuteissa. Luoton lopulliseen hyväksymiseen pyydämme Teitä toimittamaan palkkalaskelmanne säännöllisistä tuloistanne.

Get Capitalin rahoituspalvelut ovat erittäin turvallisia ja luotettavia, tämän tietää jo yli 300 000 asiakastamme!

HAE TÄSTÄ!

Luoton tiedot

Korko vain 5.95%/kk
Nimelliskorko: 71,4 %
Todellinen vuosikorko: 101,06 %

Nyt minimilyhennys vain 10%

Get Capital luotto

On vakuudeton ja ilman takausta myönnettävä laina muoto. Tuotteistamme löytyy myös uudet limiittiluotot, Joustoluotto ja limiitillinen Limiittiluotto. Get Capitalin rahoituspalvelut ovat erittäin turvallisia ja luotettavia, tämän tietää jo yli 300 000 asiakastamme.

HAE LUOTTOA TÄSTÄ!