Usein kysytyt kysymykset

Lainan hakeminen

Lainaa voi saada 21-69 vuotias, vakituisesti Suomessa asuva, luotto- ja oikeustoimikelpoinen suomen kansalainen.
Limiitti on 2100 euroa.
Lainahakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikana. Kun olet toimittanut tarvittavan liitteen, maksetaan pyytämäsi lainaerä ilmoittamallesi tilille asiakaspalvelun aukioloaikana. Lainahakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa.
Kyllä, jo laki edellyttää asiakkaan maksu kyvyn tarkistamisen.
Voit ottaa valokuvan todistuksesta vaikka kännykällä ja lähettää sen meidän sähköpostiin, asiakaspalvelu@www.getcapital.fi
tai skannata ja sitten lähettää sekä myös normaalin postin kautta meidän osoitteeseen.
Laina siirretään hakijan tilille aukioloaikoinamme ma-pe 8.00 – 16.00, mikäli luotonsaajan ilmoittama tili on jossakin seuraavista pankeista: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki tai S-pankki. Aktiaan, Handelsbankeniin ja Paikallisosuuspankkeihin siirto kestää 1-2 pankkipäivää.
Hakemuksia vastaanotetaan 24 tuntia vuorokaudessa, jokaisena viikonpäivänä. Aukioloaikojen ulkopuolella tulleet hakemukset käsitellään aukioloaikoina saapumisjärjestyksessä.
Lainaehdot löydät kohdasta Lainaehdot.
Erittäin turvallista. Järjestelmämme on hyvin suojattu, käytämme samoja suojaus järjestelmiä kuin pankitkin käyttää.
Kun olet saanut hyväksytyn joustoluotto päätöksen voit nostaa rahaa tilillesi joka päivä jokaisena kellonaikana ja rahat maksetaan heti. Noston voi tehdä ilmaiseksi lähettämällä tekstiviestin: GC SUMMA numeroon 16211.
Jos kuukausittainen nostorajasi ei ole ylittynyt, voit nostaa lisää lainaa.
Voit peruuttaa myönnetyn lainahakemuksen 14 vuorokauden kuluessa luottopäätöksen tiedoksisaamisesta.
Kyllä. Mikäli jostakin syystä lasku ei ole tullut ottakaa yhteyttä meidän asiakaspalveluun niin toimitamme teille uuden laskun

Lainan takaisinmaksu ja laskutus

Lainaa hakiessa voit päättää haluatko laskun kuukauden 15. päivä vai viimeinen päivä. Valinnan mukaan ensimmäinen laskutus on 30-45 vuorokauden kuluttua, valitsemassasi muodossa. Laskun maksuaika on 14 vuorokautta..
Luotonhaussa valitsemasi tavan mukaan, sinulle tulee lasku lainastasi joko sähköpostiin tai paperi versiona kotiisi. Maksettava erä on kuitenkin vähintään laskusta ilmenevän suuruinen.
Lainaa hakiessa voit päättää haluatko laskun kuukauden 15. päivä vai viimeinen päivä. Valinnan mukaan ensimmäinen laskutus on 30-45 vuorokauden kuluttua, valitsemassasi muodossa.
Kyllä. Voit maksaa lainaa pois niin paljon kun haluat, kuitenkin vähintään minimilyhennyksen verran.
Kyllä. Mikäli jostakin syystä lasku ei ole tullut ottakaa yhteyttä meidän asiakaspalveluun niin toimitamme teille uuden laskun

Hylkäysperusteet

Yleisimmät syyt hylkäystilanteissa ovat:

  • Annetut tiedot ovat puutteellisia.
  • Hakija ei ole maksanut aikaisempia lainojaan luotonantajalle tai konserniin kuuluville yhtiöille.
  • Hakijalla on luottohäiriömerkintä.
  • Lainan myöntämisen edelletykset eivät täyttyneet.
Ei voi. Hakemus hylätään, mikäli tili ei ole hakijan oma.
Myönnämme ainoastaan yhden käyttölainan kerrallaan.
Nimelliskorko on 117 % ja todellinen vuosikorko tyypilliselle 2000€ lainalle on 124,62 %. Luoton määrä on 2000 euroa. Esimerkkilaskelma: Otat 200 euron lainan kuukaudeksi, maksat pois yhdessä erässä. Korko on tällöin 19,50€ ja nostopalkkio 30€. Kulut yhteensä 49,80€.